Ervaring

Bij EVPoint rijden we nu zelf al geruime tijd elektrisch. Hierdoor hebben wij al veel ervaring opgedaan met het elektrisch laden van onze auto's.
Voordat wij een produkt in ons assortiment opnemen, gaan we er zelf eerst uitvoerig mee aan de slag, om inzicht te krijgen in de mogelijkheden die dat product biedt.
Daarbij hebben we nauw contact met de producenten van deze laadstations en geven we aan wat er eventueel nog aangepast of verbeterd kan worden. Zodat we gezamenlijk tot een optimaal product kunnen komen.

Moderne laadpalen

De huidige moderne laadpalen vereisen niet alleen kennis en ervaring om aan te sluiting op uw elektriciteit net, daarbij eventueel rekening houdend met uw zonnepanelen.
Maar ook het configureren van het laadstation, hierbij rekening houdend met 1 fase, of 3 fase, de laadsnelheid en kennis van de beschikbare app.
Ons assortiment bevat laadstations welke passen in een huidige woning, waarbij rekening wordt gehouden met voorzieningen als groene energie van uw zonnepanelen etc..

Load balancing

Ook het kunnen toepassen van load-balancing is voor ons van belang, omdat hierdoor het laden in samenhang gaat met wat uw woning op bepaalde momenten aan kan.
Heeft u namelijk een aantal grote stroom verbruikers aan staan, dan is het niet verstandig om uw EV te laden. Of als u tijdens het laden uw inductie kookplaten aanzet en/of de magnetron, dat dan niet de stroom uit valt.
Door nu gebruik te maken van load-balancing wordt hierop gecontroleerd en het opladen aangepast.
Wij werken met installateurs die veel ervaring hebben met het plaatsen, aansluiten en configureren van onze laadstations.
Maken hierbij gebruik van hoogwaardige europese materialen en werken ook volgens de laatste europese veiligheidsnormen en -eisen.
Zij verzorgen de installatie, configuratie en laten u zien hoe u deze kunt gebruiken.

Beste persoonlijke advies

Door deze gedegen aanpak kunnen wij u niet alleen een goed persoonlijk advies geven in de mogelijkheden en toepassingen van onze produkten en het aansluiten bij u thuis of op uw kantoor, maar kunnen wij ook de complete installatie daarvan verzorgen.
  • Het plaatsen van een laadstation vergt toch wat meer kennis en ervaring.
  • Er dient rekening gehouden te worden met iedere afzonderlijke situatie.
  • wij hebben de kennis én ervaring om u optimaal te helpen bij de keuze en aanschaf van een laadstation en het installeren hiervan.

     
Foto